Beeld © ANP

Bijzondere felicitatie voor jarige Nick Schilder

07 november 2019 10:49

Nick Schilder mocht gisteren alweer 36 kaarsen uitblazen en die mijlpaal ging natuurlijk niet zomaar voorbij. Veel van zijn bekende collega's wensten de zanger het allerbeste, maar de felicitatie van Angela Groothuizen (60) liet pas echt een onmisbare indruk achter...

"Ik hou zo van Angela Groothuizen"

Angela wordt natuurlijk ook een dagje ouder en dat gaat niet altijd even goed samen met technologie. De geliefde presentatrice besloot gisteren Nick een berichtje te sturen voor zijn verjaardag via WhatsApp, maar in plaats van af te sluiten met haar naam stond er ''Sngela' - een foutje die ze al snel opmerkte. "Angela", stuurde ze er al snel achteraan en daarna de uitleg: "dikke vingers".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kees, Nick en Simon gaan er weer op uit in The Dream

De Volendammer vond de felicitatie van 'tante Ans' om te gieren en besloot hem daarom met zijn ruim 111k volgers te delen op Instagram. "Ik hou zo van Angela Groothuizen", deelde hij bij een screenshot van hun gesprek. 

Zijn volgers kunnen de actie van Angela ook waarderen. "Gefeliciteerd Simon. Nick. Dikke vingers", grapte Jim Bakkum. Een andere volgers schreef over Angela: "De leukste is ze".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kirsten viert drie jaar huwelijk met Nick Schilder

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!