Beeld © ANP

Martijn Krabbé: ‘Anouk moet zeggen dat ze daarboven staat‘

07 november 2019 23:52

Aan de tafel van Beau van Erven Dorens (48) ging het donderdag over de start van het tiende seizoen van The Voice of Holland vrijdag. Presentator Martijn Krabbé (51) gaf aan tafel zijn mening over de uit de hand gelopen ruzie tussen coaches Anouk (44) en Lil' Kleine (25).

“Je nodigt die coaches uit omdat ze een uitgesproken mening hebben die je ook wil horen”

De twee zouden achter de schermen een akkefietje hebben gehad waarbij gescholden zou zijn. Martijn bevestigt dat nieuws donderdag nogmaals. "Het probleem is, je nodigt die coaches uit omdat ze een uitgesproken mening hebben die je ook wil horen. Wat er is gebeurd, is dat die twee ruzie hebben gekregen waarbij er ook gescholden is. Anouk zei daarna 'ik hoef niet meer samen met hem in een ruimte te zijn'. Maar Anouk moet zeggen dat ze daarboven staat", meent de presentator.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze coaches gaan de strijd met elkaar aan in The Voice

Talkshowhost Beau vraagt hem dan of Lil' Kleine niet zijn excuses moet aanbieden. "Ja, maar het is de vraag of zij daar voor open staat." Toch verwacht Martijn dat het allemaal wel goedkomt als na een aantal weken ook de liveshows van start gaan. "Dat gaat ook wel gebeuren", denkt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw album Lil Kleine verschijnt pas in december

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!