Heeft romance van Love Island-Thijs en Lisa standgehouden?

08 november 2019 14:46

Tortelduifjes Thijs en Lisa zijn al vanaf het begin van Love Island een koppel. Hoewel hun prille liefdesgeluk de nodige ups en downs kent, vertelt Lisa in een nieuwe aflevering van Love Check-up dat hun band sterker is dan ooit. "We hebben elkaar al best vaak gezien sinds we in Nederland zijn", onthult ze.

"Ik wil niet te ver op de feiten vooruitlopen"

Hoewel Lisa en Thijs de winst naar Daniël en Floor zagen gaan, voelen ze zich alsnog echte winnaars. Balen van hun tweede plek doen ze dan ook niet. "Het was ook wel redelijk voorspellend", geeft Thijs aan. "En daarnaast, kijk: ik ben met Lisa en daarvoor was ik gekomen."

Volgens het stel was het wel duidelijk dat Daniël goed bij de kijkers thuis lag. "Op het moment dat hij ook nog eens een meisje vond dat ‘ie leuk vond, Floor, dan kun je wel een beetje raden waar het heen gaat", aldus Thijs.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Romantisch: het liefdessprookje van Love Island-Floor en Daniël

Toch ging met het verliezen van de eerste plek ook de kans op 25.000 euro verloren. Al doet dat het stel niet zo veel. Lisa: "Ik had überhaupt niet gedacht dat hij terug zou komen. Dus toen hij terugkwam had ik voor mijn gevoel al een soort van gewonnen. Dat je dan in de finale staat, dat is alleen maar leuk."

Hoewel Lisa en Thijs stapelgek zijn op elkaar, heeft het stel nog geen verkering. Nóg niet. "Ik noem het niet daten of zo, het is gewoon elkaar zien (…) Ik wil niet te ver op de feiten vooruitlopen. Ik vind het nu super leuk met haar en ik denk dat dat de komende tijd ook zo gaat zijn", vertelt Thijs in de video. "En waar dat dan naar toe groeit, dat zien we dan wel.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Floor onzeker over toekomst met Daniël

Nog niet alle afleveringen gezien? Je checkt het hele seizoen bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!