André Hazes en Monique Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique: 'André heeft gevoelens voor een andere vrouw'

09 november 2019 19:19

Monique Westenberg (41) heeft op Instagram gereageerd op de breuk tussen haar en André Hazes (25). Zij vindt het persbericht dat het management van André heeft verspreid, pijnlijk. De zanger heeft namelijk gevoelens voor een andere vrouw.

"Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft"

Monique schrijft op Instagram: "Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar

Toch ging het deze week mis. "Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spelen André en Monique mooi weer?

André heeft aan Monique laten weten dat hij een ander heeft. Dit deed hij via WhatsApp."Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken."

Monique vraagt om rust voor haar en haar zoontje, zodat zij ook kan uitleggen aan André Jr. wat er gebeurd is en om alles te verwerken.

Alles over de relatiebreuk tussen André en Monique zie je hier:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!