Beeld © ANP

P!nk roept op om de wereld te verbeteren

11 november 2019 05:35

Tijdens de E! People's Choice Awards is Pink onderscheiden met de People's Champion Award. De zangeres kreeg deze prijs vanwege haar werk voor verschillende organisaties, zoals No Kid Hungry, Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, REVERB, Austin Speaks, de Human Rights Campaign en haar rol als ambassadeur voor UNICEF. Dit meldt E! News.

"Ik ben maar een gekkie uit Doylestown en het is mij ook gelukt om een klein beetje verandering teweeg te brengen"

"Het is een ongelooflijke eer om deze award te krijgen. Ik ben opgegroeid in een familie van activisten, maar ik weet ook dat één persoon al een groot verschil kan maken. Denk maar aan Martin Luther King Kr., Rosa Parks, Nelson Mandela, Ruth Bader Ginsburg, Malala Yousafzai of Greta Thunberg. Ik ben maar een gekkie uit Doylestown en het is mij ook gelukt om een klein beetje verandering teweeg te brengen. En er moet nog zoveel gebeuren," aldus Pink in haar dankwoord.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

P!nks dochter kan drukke schema moeder niet meer aan

De zangeres vervolgde: "Ik geef om kinderen, ik geef om normen en waarden, ik geef om beleefdheid en aardig zijn tegen elkaar. Tegenwoordig lijkt het wel of aardig zijn een vorm van rebellie is. Help mensen die het niet zo goed als jij hebben. Help de planeet. Het voelt goed om te helpen. Houd op met vechten en roep je vrienden op om samen de wereld te verbeteren en veranderen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!