Beeld © ANP

Anna Nooshin over breuk met ex Danny: 'Dat waren grote klappen'

11 november 2019 18:54

Anna Nooshin (32) vertelt in de nieuwste editie van het tijdschrift ELLE over de nadelen van haar bekendheid, iets waar ze voorheen niet bij stilstond. "Dat je alles moet slikken, omdat je ervoor hebt gekozen om in de publieke belangstelling te staan (...) Dat stukje was ik vergeten", aldus de YouTube-ster. Ook praat ze openhartig over haar breuk met Danny Roumimper.

"Het is logisch dat ze de gaten en het mysterie vervolgens gaan invullen met eigen gedachtes"

Anna vervolgt: "Dat je als bekend persoon het recht verliest om nog gewoon mens te zijn. Dat je alles moet slikken, omdat je ervoor hebt gekozen om in de publieke belangstelling te staan. Ik heb daar nooit bij stilgestaan, dat dat zo werkt."

Volgens de influencer is het extra lastig dat veel mensen vaak denken haar te kennen, maar "uiteindelijk weten ze helemaal niet zo veel van je".  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nog altijd sluikreclame bij grote vloggers als Anna Nooshin'

Volgens de 32-jarige was dat ook deels haar fout, zo stelt ze tijdens het interview. "Ik begon op YouTube met persoonlijke vlogs en daar ben ik vorig jaar een tijdje mee gestopt." Dat was in de periode dat het uit ging met haar ex Danny. "Dat waren grote klappen." Omdat ze naar eigen zeggen niet iemand is die huilend voor een camera gaat zitten ("dat is te kwetsbaar") nam ze even afstand van haar vlogs.

"Dan neem je een stukje weg bij je kijkers. Het is logisch dat ze de gaten en het mysterie vervolgens gaan invullen met eigen gedachtes. Ik snap waar dat vandaan komt", aldus de presentatrice van Holland's Next Top Model.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin reageert op plastische chirurgie-geruchten

Sinds haar publiekelijke breuk richt ze zich meer op formats rondom anderen, zodat ze zelf niet zo in de spotlights staat. "Ik vind het veel fijner om naar aanleiding van haar of zijn antwoord iets privé te delen, dan een camera op mezelf te zetten", legt ze uit. "Het succes zit hem voor mij niet meer in kunnen zeggen dat je alles hebt gedaan (...) Ik word enthousiaster van een paar dingen die ik echt wil – zoals dat cosmeticamerk – heel goed doen. Laat mensen maar denken dat je rustiger bent of faalt."

Anna droomt niet alleen van succes in Nederland, ook het buitenland lonkt. Het hele interview met Anna lees je nu in ELLE. Het magazine ligt vanaf dinsdag 12 november in de winkel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!