Beeld © Instagram @johnde_wolf

Huwelijksklokken luiden voor John de Wolf

11 november 2019 18:02

John de Wolf (56) is na dik veertien jaar eindelijk op de knieën gegaan voor zijn Inge (54). "Het moest er gewoon een keer van komen", vertelt de oud-profvoetballer aan Privé.

"Het zou wel heel egoïstisch zijn als ik haar dat moment niet gun"

In eerste instantie dacht Inge dat haar lief haar in de maling nam, toen John haar ten huwelijk vroeg. "Ze keek helemaal verbaasd en hakkelde: ’Meen je dit echt of maak je een grap?’ ’Ja natuurlijk wil ik dat’, antwoordde ze. ’Niets liever.’ Ze was helemaal in haar nopjes met dit aanzoek", aldus de 56-jarige.

Waarom nu? Volgens John, die eerder al getrouwd was met Ingrid, moest het er een keertje van komen. "Inge heeft altijd een droom gehad om in een mooie jurk te trouwen met de liefde van haar leven. Het zou wel heel egoïstisch zijn als ik haar dat moment niet gun. Het voelt zo goed samen, waarom zouden we die volgende stap dan niet zetten?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Wolf gaat het theater in

Wanneer de twee tortelduifjes precies in het huwelijksbootje stappen is nog even een kwestie van plannen, aangezien John het nu druk heeft als assistent-coach bij Feyenoord. Wel heeft het koppeltje de intentie om nog in 2020 voor het altaar te staan. John: "Het zal geen groot feest worden, gewoon met een klein groepje familie en wat vrienden. Momenteel zijn we leuke locaties aan het bekijken."

Miniatuurvoorbeeld

Nog meer wedding bells:

YouTuber-Dylan Haegens gaat trouwen

Het aanstaande bruidspaar leerde elkaar dik viertien jaar geleden kennen tijdens... het autorijden. "Ik reed op een weg met enorm veel stoplichten, waar ik steeds voor moest wachten", vertelt John in Privé. "Ik keek naar links en zag een wel hele leuke vrouw in de auto zitten.

Bij het tweede stoplicht keek ze ook mijn kant op en lachte... ik was meteen verkocht." Bij het derde stoplicht trok hij de stoute schoenen aan en deed zijn autoraampje naar beneden om haar nummer te vragen. "Het resultaat is dat we veertien jaar later nog steeds bij elkaar zijn.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!