Beeld © ANP

ZIEN: Lars Veldwijk laat tattoo in gezicht zetten

12 november 2019 09:20

Zowel Lars Veldwijk (28) als zijn liefje Monica Geuze (24) doen niet moeilijk over een tatoeage meer of minder. Zo lieten de tortelduifjes al eens samen een tattoo zetten voor hun dochtertje, Zara-Lizzy. Maar de nieuwste aanwinst van de voetballer is er een die wat meer stof doet opwaaien. De 28-jarige heeft namelijk een tattoo laten zetten in... zijn gezicht!

De creatie bevindt zich net onder het oog van Lars, zo is te zien op een foto op Instagram. Waar de tattoo precies voor staat en wat 'ie betekent, is niet duidelijk. Ook is niet bekend wat Monica van de actie vindt. De voetballer zelfs is in ieder geval helemaal in zijn nopjes.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zoet! Lars Veldwijk geniet van kleine Zara-Lizzy

Monica Geuze presenteerde het afgelopen seizoen Love Island. Deelnemers Thijs en Lisa zijn al vanaf het begin van Love Island een koppel. Hoewel hun prille liefdesgeluk de nodige ups en downs kent, vertelt Lisa in een nieuwe aflevering van Love Check-up dat hun band sterker is dan ooit. "We hebben elkaar al best vaak gezien sinds we in Nederland zijn", onthult ze.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Romantisch: het liefdessprookje van Love Island-Floor en Daniël

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!