Beeld © Getty Images

Not too shabby: Friends krijgt een reünie special

13 november 2019 02:11

Gaat de langgekoesterde wens van de vele Friends-fans nu dan eindelijk in vervulling? Het heeft er alle schijn van. Er zou een reüniespecial in de maak zijn voor HBO Max, waaraan alle zes acteurs gaan deelnemen. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Er worden gesprekken gevoerd met Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross), evenals met de makers van de populaire jaren '90 serie David Crane en Marta Kauffman. Volgens bronnen is de deal nog lang niet rond en moeten er nog flink wat punten op de ‘i’ gezet worden. Mocht dat lukken, dan is de volgende uitdaging om alle agenda's op elkaar af te stemmen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston bevestigt nieuw project met Friends-collega's

In september vierden de New Yorkse vrienden het feit dat de eerste aflevering 25 jaar geleden werd uitgezonden. De show is momenteel nog te zien op Netflix, maar volgend jaar moeten kijkers afstemmen op HBO Max als ze de nog immer populaire comedy willen blijven kijken.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jennifer Aniston heeft speciale telefoon voor social media

Jennifer Aniston hintte onlangs al op een reünie toen ze te gast was bij Ellen DeGeneres. Dit kwam vlak nadat ze haar eerste foto op Instagram plaatste, waarop het zestal voor het eerst sinds jaren weer samen te zien was. Over de uitvoering van een eventuele hereniging kon de actrice nog niet veel zeggen, omdat daar nog over gesproken wordt.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Bezoekers 'jubileumfilm' Friends voelen zich in de maling genomen

HBO Max wilde niet op het nieuws reageren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!