Beeld © Tom van Hattum

Walibi-acteur doet steengoede imitatie van Martien Meiland

13 november 2019 18:27

Met de stop van Chateau Meiland vielen de fans van het programma natuurlijk in een diep dal. Herhaling na herhaling vult het hart, maar niets is zo goed als nieuwe content. Gelukkig is daar Walibi Fright Night-acteur Björn de Vries en zijn fantastische imitatie van de extravagante kasteelheer.

"Dit is echt goud"

Op het social media-platform TikTok komen dagelijks duizenden filmpjes voorbij, maar zelden zijn ze zo pakkend als die van Björn. Zijn imitatie van Martien gaat het hele Nederlandse internet over en dat heeft er voornamelijk mee te maken dat het bijna één op één is met de extravagante kasteelheer. "Wauw, de gelijkenis is niet normaal", "Dit is echt goud" en "Hoe is dit zo accuraat?" zijn enkele van de vele reacties onder het hilarische clipje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Meiland-Caroline start nieuw avontuur

Chateau Meiland heeft net haar tweede seizoen afgerond, maar komt met kerst nog met een special. Dat betekent echter niet dat de Meilandjes stilzitten, in tegendeel zelfs. Het kasteel is al tot en met 2022 volgeboekt. Toch is er een kleine domper, de familie moest afscheid nemen van huisvriendin Caroline. De blondine pakte haar spullen en opent nu een winkel in Amsterdam. Martien vertelt in de video hieronder hoe heftig het was om zijn goede vriendin te zien gaan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!