Beeld © ANP

André Hazes noemt afgelopen week 'een hel'

13 november 2019 19:57

André Hazes (25) heeft een aantal pittige dagen achter de rug na alle commotie op het nieuws dat hij en Monique Westenberg (41) uit elkaar zijn. In een interview met Shownieuws vertelt de zanger, die inmiddels aan het daten is met Bridget Maasland (45), dat de afgelopen week "een hel" was.

"Het is verschrikkelijk"

"Het waren hele heftige dagen", vertelt André, die zaterdag via een verklaring de breuk bekendmaakte. "Vooral omdat het heel negatief is opgepakt." André baalt er vooral van dat mensen denken dat hij Monique heeft verlaten voor een andere vrouw. In dat geval zou hij de heftige reacties "heel goed begrijpen". "Maar dat is niet het geval. Het is verschrikkelijk, mijn leven is een week lang een hel geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes en Bridget Maasland genieten van avondje uit

De zanger zegt dat het tussen hem en Monique al maanden niet lekker ging. "Misschien al langer. We bleven het proberen, maar op een gegeven moment weet je dat de koek op is." Hoewel ze nu geen relatie meer hebben, houdt de liefde tussen de twee niet op. "We houden van elkaar en dat zal ook altijd zo blijven. Ze is mijn eerste liefde. Ik hoop dat we altijd normaal met elkaar om kunnen blijven gaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!