Beeld © Getty Images

Na moeilijke periode belandt Aaron Carter in het ziekenhuis

14 november 2019 20:58

Het lijkt erop dat Aaron Carter is opgenomen in het ziekenhuis. Op Instagram deelt de 31-jarige zanger een foto waarop te zien is dat hij in een ziekenhuisbed ligt.

"Mama zal voor me zorgen"

"Mama zal voor me zorgen", schrijft hij bij het plaatje dat genomen is in een ziekenhuis in Destin, Florida. Waarom hij precies is opgenomen, vertelt Aaron niet. Mogelijk heeft het te maken met de mentale problemen waarmee hij kampt. Enkele maanden geleden maakte de blonde zanger in het programma The Doctors bekend te lijden aan schizofrenie en angstaanvallen. Ook zou hij manisch-depressief zijn en verschillende soorten medicijnen slikken om zijn mentale aandoeningen onder controle te houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter begint nieuw leven op Canadees eiland

Aaron, die jarenlang worstelde met een alcohol- en drugsverslaving, ruziet bovendien al langere tijd met zijn broer Nick. Die eiste zelfs een contactverbod tegen zijn broertje. "Gezien Aaron's toenemende zorgwekkende gedrag en zijn recentelijke bekentenis dat hij met de gedachte speelt om mijn zwangere vrouw en ongeboren kind te vermoorden, hadden wij geen andere keus dan harde maatregelen te treffen", verklaarde Nick in september. Een dag later beschuldigde Aaron zijn overleden zus Leslie en Nick ervan hem op jonge leeftijd te hebben misbruikt.

De trammelant tussen de Carter-broertjes kun je zien in de onderstaande video. 

Het is flink mis tussen broers Nick en Aaron Carter

01:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!