Beeld © ANP

André tot over zijn oren verliefd: 'Bij haar ben ik heel blij'

15 november 2019 08:38

André Hazes (25) is deze morgen te gast bij de De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Zijn bezoek stond al enige tijd gepland. Nu de zanger volop in het nieuws is, komt het hem best slecht uit. Frank (38) kan het uiteraard niet laten de zanger naar zijn romance te vragen.

Het begint allemaal redelijk onschuldig, met een vraag naar de nieuwe relatie van Merel Westrik. Volgens de dj's had de presentatrice geen betere week kunnen uitkiezen, omdat haar nieuws totaal door Dré is ondergesneeuwd. Hoewel de Leef-zanger eerst wijselijk zijn mond houdt, komt hij even later met een geniaal antwoord: "Mooie vrouw wel, maar te jong”, waarna de hele studio in een deuk ligt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes: 'Bridget is een tof wijf'

Even later gaat Frank iets dieper in op de afgelopen week en vraagt hij naar de prille relatie. "Het gaat eigenlijk heel goed", reageert de zanger opgelaten. "Deze week was niet zo lekker, maar voor de rest voel ik me heel goed en gelukkig." Hij is dan ook tot over zijn oren verliefd. "Ze is de vrouwelijke versie van mij. We hebben een ongelofelijke klik, bij haar ben ik heel blij", aldus de zoon van.

Net zoals Frank snapt hij dan ook niet waarom Nederland zo'n groot probleem maakt van zijn geluk. "Heel Nederland valt erover. Ik snap het ook niet. Kijk, als je als vrijgezel verliefd wordt op een andere vrouw, dan moet dat je worden gegund."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

André Hazes noemt afgelopen week 'een hel'

André kan dan ook niet bevatten dat de bladen hem en zijn zoontje zo hebben neergezet. "Daar ben ik heel boos over", vertelt hij. "Dat kan niet zomaar. Al zet je mij op het boekje, dat doet me niks, maar mijn kind..."

Ook op Instagram ging het de afgelopen week flink tekeer, toch is er volgens de zanger geen ontkomen aan. "Dit is wie ik ben en dat blijf ik gewoon doen. En in zo’n situatie wordt dat ook verwacht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ondertussen: óók Bridget Maasland geniet van tijd met zoontje

André vertelt ook over de eerste ontmoeting met Bridget, die tijdens zijn concertreeks in Ahoy plaatsvond. Bridget vroeg om kaarten. "Ik kreeg een appje: mag ik er tien? En dat was Bridget." Na de show zochten de twee elkaar op. "Het contact was heel weinig, maar op een gegeven moment dacht ik wel: wat een leuke meid ben je.” En zo geschiedde. 

Meisjes van zijn eigen leeftijd “voelt hij gewoon niet", hij valt nu eenmaal op wat "rijpere vrouwen". Gelukkig kan hij ondanks alles wel nog lachen, bijvoorbeeld om de foto's van hem die nu rondgaan. "Ik maak me er ook niet zo heel erg druk om. Als er maar respect blijft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman steekt Monique Westenberg hart onder de riem

Afgelopen weekend werd duidelijk dat de relatie van André en Monique na ruim vijf jaar over is. De zanger sprak van "een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan". Monique liet direct al weten dat er een nieuwe vrouw in het leven van de Leef-zanger is. Nog geen 24 uur na deze bekendmaking werd duidelijk dat dat inderdaad het geval is: Dré heeft zijn hart verloren aan niemand minder dan Bridget Maasland.

RTL Boulevard sprak Monique eerder deze week over de breuk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!