ANP

Jelka van Houten dronk mimosa’s met The Bangles

15 november 2019 09:06

Jelka van Houten heeft een keer mimosa’s gedronken bij zangeres Vicki Peterson van The Bangles. Dat vertelde zij vrijdagochtend in een interview op NPO Radio 2.

"Ik was hopeloos verliefd op Coen"

"Ik kwam via via op een muziekfestival in Florida terecht", vertelde de actrice. "En opeens zat ik bij haar thuis mimosa’s te drinken. Ik was helemaal starstruck. Ik herkende haar in eerste instantie helemaal niet, ze was stukken ouder geworden." De Amerikaanse groep had in de jaren tachtig wereldhits met Eternal Flame, Walk like an Egyptian en Manic Monday.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka van Houten in tranen na verwijderen moedervlek

Verder vertelde Jelka van Houten dat zij vroeger, toen zij heel jong was, in haar dagboek brieven schreef aan Clouseau-zanger Koen Wauters. "Ik was hopeloos verliefd op Koen", lachte ze. "Ik heb echt een heel dagboek volgeschreven aan hem. Dingen als ‘ik heb een dropsleutel voor 50 cent gekocht’, of ‘ik heb van die lelijke schoenen aan vandaag’. Ik heb dat dagboek nog steeds ergens in de kast liggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka van Houten had na scheiding mannen afgezworen

De actrice en zangeres bekende verder graag nog een keer een duet met Dolly Parton te willen doen, dat haar favoriete serie vroeger Alf was en dat de titel van haar toekomstige biografie Chaos moet worden. Jelka van Houten was te gast vanwege haar rol in de voorstelling De Verleiders Female.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!