Beeld © MTV / Ex on the Beach

Jaloezie drijft 'Terror Twins' uit elkaar

15 november 2019 10:23

Hoewel ze eerder onafscheidelijk waren, kunnen tweelingzusje Sharon en Esmee elkaar even niet meer luchten of zien. Er zijn al een tijdje spanningen en volgens Esmee heeft dat alles te maken met de nieuwe vriend van haar zus.

"Ze kiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt!”

Volgers van de zusjes viel het op dat de twee de laatste tijd erg weinig op elkaars social media verschenen. En dat zou op een ruzie kunnen lijken. Dat de 'Terror Twins' niet op hun mondje zijn gevallen, bewezen ze al in het spraakmakende realityprogramma Ex on the Beach. Deze keer zouden ze elkaar compleet hebben afgemaakt.

Inmiddels zou de ruzie zó uit de hand zijn gelopen dat de tweeling even afstand van elkaar heeft genomen. Zo deelde Sharon afgelopen week deze cryptische tekst op haar Instagram: "Ze blijft altijd mijn zusje, maar op dit moment leiden we ieder ons eigen leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WHUT?! Zo zagen de Terror Twins er vroeger uit

Zus Esmee kon natuurlijk niet achterblijven en pakte het groter aan door Shownieuws in te schakelen. "Tot ons zeventiende jaar zijn wij dag en nacht samen geweest, waardoor wij ook weinig andere sociale contacten hadden", vertelt ze. "Toen dachten we natuurlijk nog dat we voor altijd samen zouden blijven. In elk geval tot een bepaalde leeftijd en wij allebei eigen mensen begonnen te leren kennen.” Dat is nu dus niet meer het geval. 

Volgens Esmee is de nieuwe vriend van Sharon het probleem. "Ze heeft nu een nieuwe vriend en dat was voor mij de druppel. Zij verkiest hem boven mij.” Daarbij zou ook de onzekerheid van Sharon een rol spelen. Esmee: "Omdat zij zo onzeker is, kijkt ze tegen mij op en maakt ze er elke keer een strijd van. Als wij dan ergens zijn, wil ze zo graag geliefd worden door anderen dat ze mij elke keer aan de kant zet. Ze verkiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans geshockeerd door onherkenbare EOTB-Esmee

Toch heeft ze er alle vertrouwen in dat het ooit weer goed komt. "Ik weet dat als Sharon verandert, dat het dan goed kan komen", vertelt ze eerlijk. "Het liefst wil ik dat we niet aan relaties denken en gewoon die bekendheid voortzetten. Alles wil ik met haar doen, de wereld rondreizen et cetera. Maar dan moet ze wel veranderen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!