Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Chantal Janzen extatisch over haar Pyjama Party

15 november 2019 15:53

Een eigen feestje bezorgt velen stressvlekken in hun nek, maar Chantal Janzen (40) is helemaal door het dolle heen. De Pyjama Party van de presentatrice gaat vanavond van start in de Ziggo Dome en zal ook morgen nog eens plaatsvinden. Op Instagram deelt ze haar enthousiasme.

"Deze totaal onbescheiden smile heb ik dit weekend, van oor tot flapoor"

"Deze totaal onbescheiden smile heb ik dit weekend, van oor tot flapoor", schrijft Chantal bij een kiekje van haar ongelooflijk brede grijns. "Vanavond en morgenavond is de allergrootste pyjama party van Nederland. Wat 'n tijd geleden begon met een 'gebbetje', heeft als eindresultaat een tweedagen uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam." En er staat behoorlijk wat op het programma voor de aanwezigen, laat de blondine weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen hint op einde van Chantal's Pyjama Party

Chantal kan haar enthousiasme nauwelijks bedwingen. "Ik kan het eigenlijk niet echt geloven, ik heb er zo veel zin in, jullie gaan een fantástische avond beleven", legt ze uit. "Wat ook niet anders kan, want er zit me toch een geweldig team op, de productie, de crew, de artiesten, iedereen voor en achter de schermen, de supervette band en het topteam, iedereen is er klaar voor. Ik verheug me er onwijs op om jullie daar allemaal te zien deze twee dagen! Mama!! Ik sta in de Ziggo!!! Zo. Nu inzingen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Au! Chantal Janzen laat zich vrijwillig martelen

Het feestje is een speciaal moment voor Chantal, maar de presentatrice beseft dat niet iedereen er zomaar bij kan zijn. Daarom organiseerde ze een speciale party voor kinderen die kanker hebben in het Prinses Máxima Centrum. Bekijk hoe de bijzondere dag verliep hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!