Beeld © RTL Boulevard

André Hazes over ex-liefje Monique: 'Ze is heel sterk'

15 november 2019 16:19

De mediastorm rondom André Hazes (25) en zijn turbulente liefdesleven is nog niet gaan liggen. De zanger vertelt aan RTL Boulevard over de heftige periode die zowel hij als zijn ex-vriendin Monique Westenberg (41) en nieuwe liefde Bridget Maasland (45) meemaken. In RTL Boulevard doet hij vanavond zijn hele verhaal.

"Ik ben blij dat ik alleen maar sterke vrouwen om me heen heb die dit aankunnen"

"Met mij gaat het goed", verzekert André tegenover RTL Boulevard. "En ik heb het heel fijn met Bridget. Ik ben wel écht gek op haar, ja", gaat hij verder. De enorme heisa heeft weinig effect gehad op André. "Met mij gaat het serieus goed”, legt hij uit. “Ik vind het ergens toch wel heel moeilijk om erover te praten, omdat ik heel graag respect wil tussen alle partijen die er zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes geeft extra show in Ahoy

"Het was natuurlijk een rare tijd en we hadden wat negatieve reacties", gaat André verder. "Ik denk dat een ander gillend weg zou rennen. Zij is natuurlijk zelf ook heel sterk. En Monique ook, die is ook sterk. Dus ik ben blij dat ik alleen maar sterke vrouwen om me heen heb die dit aankunnen." Het hele interview met André is vanavond te zien in de uitzending van RTL Boulevard om 18:35 op RTL 4. 

De bewogen periode van de zanger en het eerste kiekje met zijn nieuwe liefje zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!