Beeld © Instagram @sannevogel

Aanstaande mama Sanne Vogel dankbaar voor haar sterke lichaam

16 november 2019 12:54

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Sanne Vogel (35). De actrice laat op Instagram weten bijna niet te geloven hoe snel de maanden voorbij gevlogen zijn en blikt daarom alvast terug op haar prachtige zwangerschap.

"Nog nooit zo verwonderd geweest over het vrouwelijk lichaam en de natuur"

De aanstaande moeder was deze morgen al vroeg wakker en greep dat moment aan door een kiekje van zichzelf te delen van vier weken geleden. Op de foto ligt de actrice in de armen van haar lief, terwijl ze haar groeiende babybuikje streelt. "Moet je nagaan hoe groot mijn buik nu is", schrijft Sanne er verwonderd bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Vogel bestookt met vragen over haar babybuik

Nu het einde in zicht is en haar tweeling niet lang meer op zich laat wachten, heeft ze het wel steeds moeilijker. "Soms weet ik gewoon niet meer hoe ik moet zitten, staan of liggen", deelt Sanne met haar trouwe volgers. Toch is de brunette boven alles dankbaar voor de wondertjes die in haar buik groeien "ondanks het feit dat mijn zeer bewegelijke zoon mijn maag als trampoline gebruikt waardoor het maagzuur soms uit mijn oren spuit en mijn dochter ‘alla’ Rammstein aan het headbangen is tegen mijn ribbenkast", geint de mommy to be onder de post.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Internationaal succes voor aanstaande mama Sanne Vogel

Sanne is nu bijna 32 weken zwanger en kan zich nog maar moeilijk inbeelden hoe haar 'babyfabriek' nóg meer kan groeien. Volgens haar gynaecoloog wegen haar kindjes namelijk nu al net zo veel als een enkele baby boven de 40 weken "Ik vind het wonderlijk dat mijn lichaam nog niet heeft gezegd: ‘Toedeledokie, het past niet meer!'", schrijft ze. "Nog nooit zo verwonderd geweest over het vrouwelijk lichaam en de natuur! Respect voor alle vrouwenlichamen die tot 37(of meer) weken een tweeling hebben kunnen gedragen. Hoe dan?"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Sanne Vogel in verwachting van tweeling

De actrice, die in juli haar zwangerschap wereldkundig maakte, heeft al goed kennisgemaakt met haar baby's. "Op de echo konden we al zien dat de jongen van die lange sport benen heeft zoals Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft zoals ikzelf", deelde ze eerder al met haar fans op social media.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!