Beeld © ANP

Victoria's Secret-model Devon Windsor in huwelijksbootje gestapt

17 november 2019 09:34

Victoria's Secret-model Devon Windsor heeft haar jawoord gegeven aan haar verloofde Johnny Dex Barbara. Volgens de Daily Mail trouwde het Amerikaanse model zaterdag op Saint-Barthélemy, een Frans eiland ten zuidoosten van Sint Maarten.

"Dit was de beste dag van mijn leven"

De bruid en bruidegom, die anderhalf jaar verloofd waren, waren beiden in het wit gekleed. Bij het verlaten van de kerk werd er door bezoekers met rijst gestrooid, zo is te zien op foto's op de website van Daily Mail.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna gaat Victoria's Secret achterna met eigen lingerieshow

Vrijdag had Devon haar huwelijk al aangekondigd op sociale media. "Morgen trouw ik met mijn Cubaanse minnaar", schreef ze. Ook beroemde vrienden, onder wie Olivia Culpo, deelden onderweg naar de trouwbestemming updates op hun socials.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doutzen Kroes ondertekent petitie wangedrag Victoria's Secret

Johnny vroeg Devon vorig jaar juni op een originele manier ten huwelijk. Zij dacht dat ze naar een fotoshoot vloog, maar toen ze uit het vliegtuigraam keek zag ze rozen liggen op het strand die samen de zin vormden 'wil je met me trouwen?'. Na de landing ging Johnny op zijn knieën en overhandigde hij haar een verlovingsring. "Dit was de beste dag van mijn leven en ik kan niet wachten om met de beste persoon van het universum te trouwen. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld", zei de koningin van de catwalk achteraf.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!