Beeld © Instagram @jansmit

Jan Smit viert negende verjaardag dochtertje Emma

17 november 2019 13:53

Het is een bijzondere dag voor Jan Smit (33). De zanger viert namelijk de negende verjaardag van zijn dochtertje Emma en laat op Instagram weten door het dolle heen te zijn.

"We maken er met z’n allen een hele bijzondere dag van!"

"Vanmorgen werd ik wakker gemaakt door het beste en meest liefdevolle medicijn... Emma!", schrijft de vreugdevolle Jan bij een ontzettend lief kiekje met zijn kinderen. "Ze viert vandaag alweer haar negende verjaardag. We maken er met z’n allen een hele bijzondere dag van!" Ook zoontje Senn (6) en stiefdochtertje Fem (11) zijn erbij op de geboortedag van Emma. Jans echtgenote Liza Plat (38) is niet te zien op de foto, maar maakt wellicht het kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke Jan Smit knapt op van steun fans

Emma kan rekenen op een heleboel felicitaties van de bekende vrienden van haar vader. Zo reageren Charly Luske, Nielson, Quinty Trustfull en nog vele fans van Jan onder de verjaardagsfoto. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit moet zijn shows afzeggen wegens ziekte

Jan heeft onlangs een oproep gedaan om meer Nederlandstalige muziek op de radio te krijgen, maar kreeg van radio-dj Ruud de Wild een veeg uit de pan hierom. Bekijk de video hieronder om te zien wat er gezegd werd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!