Beeld © ANP

Gwen van Poorten vindt het 'zo vet' om 30 te zijn geworden

17 november 2019 14:33

Voor velen is ouder worden geen pretje, maar Gwen van Poorten (30) kan haar geluk niet op. De presentatrice vindt het zelfs geweldig om telkens een jaartje erbij te krijgen, laat ze op Instagram weten.

"Ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit en ben dankbaar voor ieder jaar"

Gwen heeft haar dertigste verjaardag goed gevierd en deelt op Instagram hoe fantastisch ze het vindt om ouder te worden. "Ik weet niet wat het is, maar ik vind het zo vet om 30 te worden", vertelt de brunette bij een filmpje van het feestje. "Ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit en ben dankbaar voor ieder jaar en trots op alles en iedereen die ik om me heen verzameld heb. Inclusief alle rimpels."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen van Poorten weg bij BNNVARA

En daar laat Gwen het niet bij. "Ik vind ouder worden een feestje!", verklaart ze. "Gisteren was te mooi voor woorden. Voel me dankzij mijn vrienden, ouders, vriend en jullie het rijkste mens op aarde. Dankjewel!!!" Het regent bovendien felicitaties onder de post van de presentatrice. Onder andere Kaj Gorgels, Jody Bernal en Tess Milne wensen Gwen een fijne dag. Eén fan waarschuwt de brunette wél voor ouder worden: "Wacht maar tot je 40 bent." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!