Beeld © Videoland

Temptation-Yasmin onder vuur om 'jatwerk' nieuw liedje

17 november 2019 15:08

De trend van realitysterren die ook muziek beginnen te maken, blijft zich voortzetten. Yasmin Karssing (25) heeft inmiddels ook een nummer uitgebracht: Dronken van liefde. En die lijkt verdacht veel op een populair ander liedje, vinden luisteraars.

"Gestolen deuntje"

Dronken van liefde is de nieuwste single van Yasmin, die tegenwoordig door het leven gaat als Yazzie. Het is overigens niet de eerste keer dat de Temptation Island VIPS-ster haar gouden keeltje ten gehore bracht, ze deed al eerder mee aan het Junior Songfestival. Maar dit is de eerste keer dat ze een eigen nummer uitbrengt. Tegelijkertijd met de release van de song bracht de blondine de videoclip uit. Op YouTube gaan luisteraars los over hoeveel het lied lijkt op Treat You Better uit 2016 van niemand minder dan Shawn Mendes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hart van BN'er stelen? Temptation Island VIPS zoekt verleiders

"Deuntje genakt van Shawn Mendes. Sorry hoor, maar maak je eigen beat", "Lijkt ook een beetje op Hou me vast van Nienke Plas" en "Gestolen deuntje, maar op zich goed" zijn slechts een paar van de reacties onder het nummer. Anderen zijn juist laaiend enthousiast over het nummer: "Mooi liedje, mooie vrouw, mooi gezongen", "Prachtig meid" en "Dit is echt het beste Nederlandse liedje ooit" vinden ze. Luister hieronder naar de hitsingle van de Canadese zanger. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe liefde voor Temptation-Pommeline?

Yasmin deed afgelopen seizoen mee aan Temptation Island VIPS. Haar relatie met Thomas Cox werd flink bekritiseerd door de kijkers, omdat ze allebei vreemdgingen op het eiland. Bekijk haar aflevering van Temptation Gossip hieronder, waarin ze duidelijk maakt wat er allemaal plaats heeft gevonden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!