Beeld © ANP

Ex-liefje Dave Roelvink haalt keihard uit

18 november 2019 12:03

Na drie jaar alles met elkaar gedeeld te hebben, barstte eind oktober de liefdesbubbel van Dave Roelvink (25) en Julia Mekkes (27). De breuk is nog altijd erg vers en om het allemaal nóg erger te maken strooit de media nu zout in haar wonden.

"Jammer dat er zoveel negativiteit heerst en dat jullie allemaal geen idee hebben wat zo’n bericht met je doet"

“Lieve mensen, ik wil toch even iets kwijt”, begint ze haar betoog via Stories. De brunette probeert na de breuk zo goed mogelijk haar leven weer op te pakken, maar dat blijkt nog verdomd lastig. Zo kan de ex van de Roelvink-telg maar moeilijk een eigen plekje vinden, omdat het voor jongeren praktisch onmogelijk is om in je eentje iets te kopen of te huren.

Julia maakt zich daarom hard voor het veelvoorkomende probleem en sprak dit weekend nog openhartig over geld tijdens het Beauty Festival van tijdschrift Glamour. Dat juist zij daarom nu honderden nare reacties heeft gekregen met teksten als: ‘welkom in de echte wereld’, doet haar dan ook erg veel pijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink mist zijn ex-liefje Julia nog elke dag

“Als er één iemand weet wat de echte wereld is, dan ben ik het wel. Ik heb altijd keihard voor mijn eigen geld gewerkt en ben nooit afhankelijk geweest. Ik heb met deze talk alleen maar eerlijk willen zijn en mensen een leuke middag willen geven. Jammer dat er zoveel negativiteit heerst en dat jullie allemaal geen idee hebben wat zo’n bericht met je doet. Ik wil al deze mensen wel even alles zo snel zien oppakken en keihard werken als hun relatie uitgaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink reageert op breuk met Julia

RTL Boulevard sprak Julia een tijdje geleden nog toen ze betere tijden kende. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!