Beeld © Instagram @monicageuze

Dit is de reden van de break-up van Monica Geuze en Lars Veldwijk

19 november 2019 11:58

Het leven van Monica Geuze (24) wordt wekelijks vastgelegd in haar vlog. De break-up met haar vriend Lars Veldwijk (28) kon ze natuurlijk niet laten ontbreken. De blondine vertelt in haar nieuwe filmpje waarom ze niet samen verder gaan.

"Dit is iets wat je natuurlijk absoluut niet wilt"

Het kwam als donderslag bij heldere hemel voor de fans van Monica: de vlogster en haar voetballende vriend zetten een punt achter hun relatie. Velen zagen het niet aankomen, voornamelijk omdat de blondine in haar vlogs vertelde een nieuw huis te willen kopen met Lars. "Dit is iets wat natuurlijk al langer speelt”, legt ze uit. “Mede door het huis hebben we juist deze beslissing kunnen maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar

Het nieuwe huis zou twee keer zo duur zijn als het vorige en dat zou risico’s met zich meebrengen. "Dat dwingt je om beter na te denken over je relatie”, aldus Monica. "Ik vind het niet nodig om in details te treden. Het zat al langere tijd niet lekker tussen ons. Het is niet dat we dat in één nacht hebben besloten om samen te blijven of uit elkaar te gaan."

Monica en Lars hebben samen Zara-Lizzy, ook daar vertelt de blondine over. "We hebben een dochter, die nog hartstikke jong is. Uit elkaar gaan is iets wat je natuurlijk absoluut niet wilt", verklaart Monica. "Dat is ook hetgeen dat me het allermeest verdriet doet van de hele situatie. Voor mij waren de fijnste momenten het afgelopen jaar die waarop je met z’n drieën wakker wordt, leuke dingen doet. Het feit dat je ook daar een streep door zet, is voor mij het pijnlijkste van de situatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze over transfer Lars Veldwijk: 'Ik ga niet zomaar mee'

Het voormalige koppel heeft er alles aan gedaan om het te laten werken. "Het eerste jaar als verse ouders is ontzettend zwaar", vertelt Monica. "Vanaf vorig jaar december of januari hebben we in relatietherapie gezeten (…) Dat is natuurlijk iets wat je liever niet toegeeft (…) Eigenlijk heeft ons dat best wel geholpen destijds, maar we merkten dat we al snel weer in oude patronen vielen en wij elkaar gewoon niet gelukkig maakten."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!