Beeld © ANP

Gordon laat fans binnenkijken in zijn paleisje dat te koop staat

19 november 2019 13:31

Gaat het dan nu eindelijk lukken voor Gordon (51)? De zanger heeft zijn paleisje in Blaricum voor de zoveelste keer op de markt gezet en deelt op Facebook alle details van het huis. En dat betekent een lading aan foto's én een filmpje van de gigantische villa.

"Gelachen, gehuild, gefeest, gedanst op deze bijzondere plek"

Gordon ziet het in ieder geval positief in met zijn berichtje. "Daar gaat hij dan, mijn huis na twintig mooie enerverende geweldige jaren", deelt de zanger met zijn volgers. "Gelachen, gehuild, gefeest, gedanst op deze bijzondere plek. Maar het is tijd voor verandering en een ander leven. En daarom ook met trots verkoop ik een stuk van mijn energie die dit huis zo te gek maakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon en Patty samen in China voor nieuw programma

Naast de foto's heeft Gordon ook een positief bericht voor de volgende bewoners van zijn huis. "Hier gaan andere mensen gelukkig worden, dromen en een toekomst opbouwen. Dus met gepaste trots neem ik afscheid van dit icoon in mijn leven om verder te kunnen naar mijn nieuwe bestemming. Ik dank je hartelijk geweldig lief krankzinnig gaaf huis en vergeten zal ik je nooit. Wie wordt de nieuwe eigenaar?", vraagt hij zich af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon geraakt door liefdevolle reacties op liedje

Het is niet de eerste keer dat Gordon zijn paleis op de markt zet. Bekijk de video hieronder om te zien hoe het pand er vroeger uitzag. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!