Beeld © ANP

K3-Marthe biecht op: 'Soms ben ik jaloers op Hanne en Klaasje'

19 november 2019 16:10

Marthe De Pillecyn (23) doet een wel heel opvallende onthulling in het Belgische programma Dag Allemaal. De jongste telg van de populaire muziekgroep bekent namelijk dat ze soms erg jaloers is op haar K3-vriendinnen. "Ik geef toe dat ik weleens jaloers kan zijn als ik kijk naar waar Klaasje en Hanne al staan", vertelt de brunette.

"Waar zal ik over enkele jaren staan?"

Dat het goed gaat met het liefdesleven van Hanne (25) en Klaasje (24) is al een tijdje bekend. Zo is Klaasje al enkele jaren dolgelukkig met haar Max en is Hanne inmiddels verloofd met haar grote liefde Jorn Sarens. Bovendien is dit liefdeskoppeltje druk bezig met het verbouwen van hun huis. "Hanne en ik schelen maar twee jaar, maar zij is al aan het verbouwen. Ze is ook al ten huwelijk gevraagd, en staat dus al veel verder dan ik. Ik denk daar ook meer en meer over na: waar zal ik over enkele jaren staan?", stelt Marthe. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

K3-Klaasje barstte in tranen uit tijdens opnames nieuw album

De zangeres vertelt ook een stuk voorzichtiger te zijn geworden met daten sinds ze bekend is. "Ik heb nog maar twee vaste relaties gehad, maar stel dat nu zou uitkomen dat ik een nieuwe vriend heb, dan zou het waarschijnlijk zijn: 'Die is al aan haar zóveelste vriendje toe!' Daar zit ik mee in. Als ik nu naar buiten kom met een nieuwe liefde, moet ik zeker weten dat het écht goed zit." De 23-jarige was twee jaar samen met Viktor Verhulst, maar de twee lieten vorig jaar weten een punt te zetten achter hun relatie. De relatie die daarna volgde met Glenn liep nergens op uit. Ondanks haar jaloezie laat de brunette weten dat ze zeker niet ongelukkig is. "Ik ben perfect gelukkig alleen", aldus Marthe. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

K3-meiden kunnen eindelijk genieten van succes

Hanne, Klaasje en Marthe zijn de drie nieuwste aanwinsten van de flamboyante K3. Inmiddels bestaat de meidengroep alweer twintig jaar. In de video hieronder zie je hoe de damesformatie door de jaren heen is veranderd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!