Beeld © ANP

Bettina Holwerda moet rol in Sint on Ice teruggeven

19 november 2019 19:22

Verdrietig nieuws voor Jim Bakkum (32) en zijn grote liefde Bettina Holwerda (40). Onlangs werd bekendgemaakt dat het lieftallige koppel mee zou schaatsen in de nieuwe voorstelling Sint on Ice, maar helaas moet Bettina haar rol teruggeven. Tijdens de repetities is namelijk gebleken dat dochtertje Molly extra tijd en aandacht nodig heeft van haar ouders, waardoor het voor de twee niet mogelijk is gelijktijdig in de show te zitten. Maud Mulder zal de rol van Bettina overnemen.

"Ze heeft ook schaatservaring en ik ken haar goed, waardoor er al een natuurlijke klik is"

Op 22, 23 en 24 november zullen er zeven spectaculaire Sinterklaasshows op het ijs plaatsvinden. Tijdens het optreden zal er worden meegezongen met sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een oud-Hollands winters schaatsavontuur. Jim en Bettina verheugden zich erop om na dertien jaar weer samen aan het werk te zijn. "Natuurlijk vind ik het jammer dat een van ons de show niet kan doen, maar we moeten ook kijken naar wat het beste is voor ons en ons gezin", vertelt Jim. "Gelukkig kan Maud de rol van Bettina overnemen. Ze heeft ook schaatservaring en ik ken haar goed, waardoor er al een natuurlijke klik is." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Dochtertje Jim Bakkum onder de indruk van filmcarrière vader

Sint on Ice is een samenwerking tussen Autotron (onderdeel van Libéma), Van Hoorne Entertainment en Senf Theaterpartners en zal dit jaar voor het eerst te zien zijn in het Autotron in Den Bosch. Van Hoorne is niet onbekend met het maken van familieshows. Al eerder maakte hij de succesvolle familievoorstellingen van Brandweerman Sam, Paw Patrol, Woezel en Pip en Fien en Teun.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Jim Bakkum blikt terug op bijzonder moment uit zijn leven

Jim heeft inmiddels behoorlijk wat carrièrehoogtepunten meegemaakt. Nadat hij voor grote bekendheid zorgde met zijn tweede plek in Idols, heeft hij in meerdere musicals gespeeld, albums uitgebracht, een gezin gesticht én speelde hij de hoofdrol in de succesvolle film Onze Jongens. Daarvan komt binnenkort het tweede deel uit: Onze Jongens in Miami. Hieronder kun je de eerste beelden zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!