Beeld © ANP

Rico Verhoeven: 'Ik heb mijn moeder vergeven'

20 november 2019 14:01

Rico Verhoeven heeft geen makkelijke jeugd gehad. Zo heeft zijn moeder een drank- en drugsverleden. In Grazia vertelt de kickbokser nu dat hij de keuzes van zijn moeder vergeven heeft. "We kunnen het weer goed met elkaar vinden", vertelt de 30-jarige in het interview.

"Het gaat om het contact wat ik nu met haar heb en hoe wij met alles zijn omgegaan"

In het blad vertelt Rico dat hij en zijn moeder weer samen door één deur kunnen. "Je kunt niet blijven hangen in het verleden", zegt hij. Hij heeft haar dan ook vergeven, en hoe de rest van Nederland daar over denkt kan hem een worst wezen. "Het gaat om het contact wat ik nu met haar heb en hoe wij met alles zijn omgegaan." Zijn moeder is dan ook net zo belangrijk is zijn leven als zijn trainers, manager, coaches en zijn gezin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo ging het eraan toe tussen Rico Verhoeven en Badr Hari

Zijn moeder is dan ook aankomende week te zien in zijn vijfdelige realitydocumentaire RICO. "Het heeft me ook gevormd tot de persoon die ik nu ben", aldus de topsporter. In de docu geeft Rico zich volledig bloot. "Het is heel persoonlijk, je krijgt alle facetten van mij te zien. Van lekker chillen met de kinderen tot business meetings en ontmoetingen met grote sterren in Amerika, zoals Arnold Schwarzenegger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rico Verhoeven komt met eigen realityshow bij SBS

Rico is zelf ook hard aan het werken om een ster te worden. Zo is hij druk met zijn eigen Hollywood-kaskraker. RICO is vanaf 25 november om 21.30 uur te zien op SBS6.

Rico Verhoeven co-produceert zijn eigen Hollywood-kaskraker

01:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!