Beeld © ANP

Bridget: 'André en ik konden niet genieten door mediastorm'

20 november 2019 18:37

Voor het eerst sinds het bekend werd dat Bridget Maasland (45) en André Hazes (25) aankondigden een relatie te hebben, is de presentatrice terug in RTL Boulevard. De blondine vertelt openhartig over haar nieuwe liefde.

We zijn gewoon aan het daten en aan het kijken of er meer in zit

Bridget reageert voor het eerst in Boulevard op relatie met André

02:43

André liet weten dat zijn relatie met Monique over en uit was en al snel daarna werd bekend dat hij het geluk had gevonden met Bridget. "Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen", reageerde de zanger destijds. Hij kent de presentatrice al langere tijd, maar het balletje ging rollen tijdens zijn afgelopen concertreeks in Ahoy. Bridget vroeg brutaal om tien kaartjes, waarna de twee contact bleven houden. "Het contact was heel weinig, maar op een gegeven moment dacht ik wel: wat een leuke meid ben je.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maar wij gaan door: André Hazes stort zich op nieuwe muziek

“Het was wel een storm in een glas water”, aldus Bridget. “Ik heb sowieso alle mensen op social media die anoniem vanachter hun computer en eigenlijk zelf een heel saai leven hebben of misschien zelfs een tikje jaloers zijn en dan maar al hun gal spuien, heb ik allemaal niet gelezen (…) Aan de andere kant kreeg ik een stortvloed van lieve, mooie berichten van collega’s, van vrienden of onbekenden die zo liefdevol waren (…) Dat is eigenlijk wat ik me het meest heb aangetrokken: hetgeen wat positief was. Want het is ook positief, he. Ik ben verliefd, André is verliefd. En we kunnen helemaal niet genieten van het feit dat we elkaar nu een beetje aan het ontdekken zijn, omdat het wordt overschaduwd.” Maar dat “ontdekken” lukt wel, verzekert ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes en Bridget Maasland genieten van avondje uit

“Ik was er echt van overtuigd dat we het op een nette manier deden”, aldus Bridget. “Ik geloof heel erg in eerlijkheid, dat er geen gesloten deuren of geheimen achterblijven. Ik dacht: laten we er gewoon eerlijk over zijn. Er werd ook gedaan alsof we getrouwd waren. We zijn niet stiekem getrouwd ondertussen. We zijn gewoon aan het daten en aan het kijken of er meer in zit. Maar ja, we vinden elkaar heel erg leuk.”

Bovendien vergelijkt de presentatrice haar relatie met André met dat van gevallen sterrenkoppel Brad Pitt en Angelina Jolie. De twee vallen nu samen onder de noemer 'Brazes', zoals te zien is op haar nagels.