Beeld © Rooijakkers over de Vloer/RTL

Raymond van Barneveld gunt zijn ex Silvia een nieuwe liefde

21 november 2019 11:31

Raymond van Barneveld (52) deed gisteravond in Rooijakkers Over De Vloer een boekje open over zijn vorige én huidige relatie. Vorig jaar scheidde hij van zijn vrouw Silvia en ontmoette al snel de achttien jaar jongere Julia. De darter hoopt dat zijn ex-vrouw ook een nieuwe liefde vindt.

"Er was gewoon van die arme vrouw bijna niks meer over"

Silvia raakte vorig jaar in een diep dal. Zij en Raymond zetten na 25 jaar een punt achter hun relatie en alsof dat nog niet genoeg was, werd er bij het stel ingebroken. Silvia was op dat moment thuis en werd door de daders bruut mishandeld. “Er was gewoon van die arme vrouw bijna niks meer over”, vertelt Raymond over die periode.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Raymond van Barneveld: ‘Ik was in shock’

Nu gaat het stukken beter. “Ze staat er gewoon weer fantastisch bij. Zoals ik haar ken.” Ondanks hun scheiding is Silvia nog steeds belangrijk voor Raymond. “Ik zal er altijd voor haar zijn. Ze hoeft zich echt geen zorgen te maken”.

Zelf is Raymond weer gelukkig in de liefde met Julia en die verliefdheid hoopt hij ook voor zijn ex. “En ik hoop dat ze ook gewoon gelukkig wordt met een andere man.”

Julia

Ook Julia kwam even voorbij in Rooijakkers Over De Voer. Zij verklapte hoe zij en Raymond elkaar ontmoet hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raymond van Barneveld: 'Ik ben dolgelukkig'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!