Beeld © Getty Images

Ex-man Teen Mom-Jenelle: 'Ik heb nooit van haar gehouden'

21 november 2019 11:52

Het is hommeles tussen Jenelle Evans (27) en David Eason (30). Het realitystel heeft een scheiding aangevraagd, maar laat het daar niet bij. Rechts en links blijven ze elkaar aanvallen en dit keer is de vermeende puppydoder David aan zet.

"Ik heb totaal geen liefdesverdriet"

Het drama blijft voortduren in de Teen Mom-wereld. Nadat Jenelle een tijdelijk contactverbod tegen haar echtgenoot David liet indienen, laat hij nu zijn kant van het verhaal horen. De realityster geeft op Facebook een update over zijn leven. "Wat fijn dat mensen denken dat dit zo moeilijk voor mij moet zijn", begint hij zijn statement. "Dat jullie het even weten: ik ben veel gelukkiger en (dochter) Maryssa ook! Eindelijk hebben we rust!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle vraagt contactverbod tegen ex-man aan

"Ik heb totaal geen liefdesverdriet", gaat David verder. "Ik ben er nu achter dat ik nooit verliefd ben geweest op haar en dat er veel betere mensen voor mij rondlopen." In de post haalt hij ook zijn dochter Maryssa (12) aan, die hij kreeg tijdens een eerdere relatie. Samen met Jenelle kreeg de 30-jarige dochtertje Ensley (2). De Teen Mom-ster had zelf al Jace (10) en Kaiser (5) onder haar hoede en zou alle drie haar biologische kinderen hebben meegenomen toen ze besloot te scheiden van David. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle krijgt sneer van ex-man David: 'Ze is dom'

Jenelle heeft het contactverbod aangevraagd, omdat David haar meermaals zou hebben mishandeld. "Zijn vele dreigingen, geschiedenis van geweld, absurde gedrag en wapenarsenaal hebben ervoor gezorgd dat ik vrees voor mijn leven en het welzijn van mijn kinderen", vertelde de realitydame in een statement. Dankzij het contactverbod kreeg Jenelle tijdelijk de volledige voogdij en werd het David verboden om over zowel de Teen Mom-ster als de kinderen te praten op internet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle zet punt achter huwelijk

Volgens een bron van E! News "gaat het ontzettend goed" met Jenelle "sinds ze weg is bij David en verhuisd uit North Carolina." Bovendien gaat het "niet alleen goed" met de kinderen, "ze bloeien helemaal op. Het is gruwelijk wat ze allemaal hebben moeten meemaken." Bekijk de video hieronder om alle drama rondom het huwelijk van Jenelle en David te zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!