Beeld © RTL Boulevard

Monica Geuze viert Kerst misschien wel met Lars Veldwijk

23 november 2019 15:24

Monica Geuze (24) en Lars Veldwijk (28) zijn nog maar net uit elkaar en dat terwijl de feestdagen er weer aankomen. Hoe gaat Monica de Kerst vieren? Misschien wel met Lars.

"We hebben het gewoon nog gezellig"
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Monica Geuze geeft duidelijkheid over break-up

Monica vertelt RTL Boulevard dat het  ondanks de breuk goed met haar gaat. "Tuurlijk, het is nooit leuk. Het is een emotionele periode, maar verder gaat het goed." De band tussen haar en Lars is nog steeds goed. "We zijn echt supergoed met elkaar nog."

De vlogster heeft nog niet echt plannen voor de feestdagen. "Ik heb sowieso eigenlijk nooit iets met Kerst. Ik ben eigenlijk altijd op vakantie met Kerst, maar ik denk dat ik dit jaar bij mijn familie ben met de kleine." Toch is er een kans dat ze de feestdagen samen met Lars viert. "Het zou ook zomaar kunnen dat we Kerst nog samen vieren. We komen gewoon nog bij elkaar over de vloer en we hebben het gewoon nog gezellig."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Het is over en uit tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk

Monica en Lars zijn natuurlijk de trotse ouders van Zara-Lizzy. Een omgangsregeling betreft de kleine meid is nog niet nodig. "Eigenlijk zijn er niet echt vaste dagen die we hebben afgesproken, maar op een gegeven moment zal er wel een punt komen waarop we dat moeten doen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!