Beeld © Ritchie Saimo Celso/Instagram @jaimievaes

Mysterie hondje Lil’ Kleine en Jaimie Vaes ontrafeld

23 november 2019 19:19

Het is misschien wel een meestbesproken showbizzdier van de afgelopen tijd: het hondje van Lil’ Kleine (25) en Jaimie Vaes (30). De wildste geruchten gaan rond over de kleine Bowgie. Vriend van het stel Koen Kardashian (27) geeft duidelijkheid.

"Die is helemaal verknocht aan hem en wil hem niet meer teruggeven"

Mysterie hondje Lil' Kleine en Jaimie Vaes ontrafeld

00:54
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes: Baby Lío was een ongelukje

Fans van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes maakten zich zorgen over hondje Bowgie, nadat het beestje niet meer op Instagram te zien was. De geruchtenmachine maakte al snel overuren. Zo zou de viervoeter zelfs zijn overleden en werd Lil’ Kleine woest toen hij hier naar gevraagd werd. Volgens Koen Kardashian is het allemaal maar een storm in een glas water. “Bowgie is bij Ritchie, de stylist van Jorik en Jaimie. Ik mis hem eigenlijk ook wel. Hij is heel veel bij Ritchie en die is helemaal verknocht aan hem en wil hem niet meer teruggeven.”

Alle geruchten slaan dan ook nergens op. “Ik kan er een heel moeilijk verhaal van maken, maar dat is het niet.” Toch heeft de logeerpartij van Bowgie wel een klein voordeel. “Eigenlijk kan Jaimie nu wel focussen op kleine Lío, maar dat is niet zo bedoeld of de bedoeling geweest.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes: 'Ik dacht letterlijk dat ik doodging'

Ritchie Saimo Celso laat aan RTL Boulevard weten dat het hondje op dit moment inderdaad bij hem woont, maar dat hij binnenkort terug zal gaan naar zijn wereldberoemde ouders.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!