Beeld © Instagram @kellypfaffg

De vlag mag uit bij de familie Pfaff

24 november 2019 14:05

Groot feest bij de familie Pfaff! Vandaag heeft de jongste van Kelly Pfaff (42) en Sam Gooris (46) de magische leeftijd van achttien jaar bereikt. De hele familie grijp de aangelegenheid aan om de jarige Kenji via social media te feliciteren.

'Weet dat mama en papa ontzettend trots op u zijn en u ongelofelijk lief hebben"

Moeder Kelly trapt af met een collage van haar jarige zoon. "Wat ben ik fier op de jonge man die je bent geworden. Je bent lief, zorgzaam een beetje gek en een hart van goud voor iedereen die je lief hebt", schrijft ze terwijl ze bijna uit elkaar knapt van trots.

"Blijf jezelf ontwikkelen naar de man die ik in u zie en weet dat mama en papa ontzettend trots op u zijn en u ongelofelijk lief hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans in shock door veranderd uiterlijk Debby Pfaff

Ook papa Sam staat stil bij de bijzondere mijlpaal. "Veel plezier en weet wij hebben je lief en zijn ontzettend trots op jou. Kleine jongens worden groot", feliciteert hij zijn zoon jongste met een kiekje uit de oude doos. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lyndsey Pfaff knapt uit elkaar van trots

Ook Debby, de zus van Kelly, laat op Instagram weten maar wat trots te zijn op haar grote neef. "Happy 18 birthday", wenst ze hem een fijne verjaardag aan de hand van een aantal kiekjes. 

Zijn zus Shania pakt het anders aan en deelt via Stories een aantal herinneringen waarvan het nog maar de vraag is of haar broertje daar zo bij mee is... Met bijpassende teksten als: "Ik hoop dat je blij bent, want ik zie nog af van mijn nier te verkopen”, en "Since day one een wandelende meme” wenst ze hem op geheel eigen wijze een fijne verjaardag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

LOL: Kelly Pfaff is overduidelijk de leukste thuis

Voor een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen zocht RTL Boulevard afgelopen week nog de familie Pfaff op. Louisa sprak met Jean-Marie en Carmen, maar ook de kleinkinderen komen voorbij. Hoe gaat het nu met Kenji, Keano, Shania, Liam, Fay en Bruce?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!