Beeld © ANP

Kim Kardashian neemt het op voor Harry en Meghan

24 november 2019 13:49

Kim Kardashian (39) snapt wel dat prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan (38) last hebben van de vele media-aandacht. De realityster weet wat er komt kijken bij een leven in de spotlights en herkent de worsteling van het koppel, zo vertelde ze in het Australische programma The Sunday Project.

"Ik begrijp hun behoefte aan een veilige plek en dat ze tijd voor zichzelf nemen en de privacy opzoeken wanneer ze het nodig hebben"

"Iedereen heeft zijn eigen proces. Ik denk dat hun ervaring extreem persoonlijk is, zeker als je kijkt naar wat Harry's moeder heeft ervaren en hoe haar leven werd beïnvloed door de spotlights en paparazzi", zei de 39-jarige Kim over prinses Diana.

"Ik denk niet dat iemand het echt volledig begrijpt behalve zijzelf. Maar nu ik ouder word en kinderen heb, is het voor mij het allerbelangrijkste dat zij veilig zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat doet tweet van Kim Kardashian met ons imago?

De realityster kan zich goed verplaatsen in de twee. "Ik begrijp hun behoefte aan een veilige plek en dat ze tijd voor zichzelf nemen en de privacy opzoeken wanneer ze het nodig hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William en prins Harry zullen weer publiekelijk verschijnen

Kim is de zoveelste ster die het publiekelijk opneemt voor Harry en Meghan. Eerder keurden onder anderen George Clooney, Ellen DeGeneres en Elton John het af hoe de hertogin van Sussex slachtoffer is van de media. Harry en Meghan besloten zelf ook recent dat het genoeg was en klaagden verschillende Britse tabloids aan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!