Beeld © ANP

Oude wonden Roxeanne Hazes weer opengereten

24 november 2019 15:00

Roxeanne Hazes (26) deelt dit weekend op haar Instagram een emotioneel bericht. De dochter van Dré, zoals ze zichzelf noemt, laat weten de laatste tijd de nodige ups en downs te hebben gehad.

"Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden"

In de sentimentele post blikt de zangeres terug op haar tour. "Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen tijd mag voelen, ervaren en delen", deelt de 26-jarige dankbaar.

Toch heeft Rox de afgelopen tijd ook het nodige verdriet gekend, zo schrijft ze: "Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden. Iets wat ik in het verleden als ‘eng’ gezien zou hebben, helpt me nu om te groeien."

View this post on Instagram

Nog 2 shows te gaan en dan zit helaas de najaarstour van 2019 er alweer op. Een, op één zaal na, uitverkochte tour (want er zijn nog een paar kaarten voor de laatste show in Oosterpoort, Groningen op 7 december. Check link in BIO). Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen tijd mag voelen, ervaren en delen. Ups & downs, verdriet en plezier. Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden. Iets wat ik in het verleden als ‘eng’ gezien zou hebben, helpt me nu om te groeien. En ik ben er nog lang niet... Ik weet nog steeds niet wie ik ben of wil zijn en ik kan eindelijk zeggen: “Who gives a f*ck?” Ik gun mezelf die zoektocht. En ik zie het als rijkdom, dat ik dit soort dingen met jullie mag delen. Op het podium, op social media, face to face. Door die vrijheid geniet ik nog intenser van mijn tour. Tijdens mijn shows krijg ik zoveel liefde van jullie terug, zoveel verhalen naderhand, die ik meeneem in mijn hart en waar ik me in herken, net zoals jullie je herkennen in mijn verhaal. En dan besef ik me maar al te goed dat ik het allermooiste beroep heb en het mooiste publiek voor me staat. WE’VE GOT THIS! Je bent niet alleen. We helpen elkaar door shitty periodes heen. JUIST door er over te praten, open te staan voor gesprekken en liefde door te geven wat niets kost, behalve een beetje tijd en aandacht. Dus... Volgende week rocken we Utrecht, die week daarna, Groningen en dan zie ik jullie weer in het voorjaar! Tickets voor de voorjaarstour zijn verkrijgbaar via de link in mijn bio. Ik kijk er ZOOO naar uit! #alleenmaarliefde ❤️ {📸: @evacaptures}

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Roxeanne Hazes: 'Ik heb al mijn hele leven een eetprobleem'

In het persoonlijke bericht laat de mama van Fender weten dat ze nog lang niet klaar is met groeien en dat ze stiekem geen idee heeft wie ze is, of wil zijn. En daar heeft ze vrede mee. "Ik gun mezelf die zoektocht. En ik zie het als rijkdom, dat ik dit soort dingen met jullie mag delen. Op het podium, op social media, face to face. Door die vrijheid geniet ik nog intenser van mijn tour."

Tot slot staat ze ook even stil bij haar trouwe fans, die haar zoveel liefde geven en erdoorheen slepen. "En dan besef ik me maar al te goed dat ik het allermooiste beroep heb en het mooiste publiek voor me staat (...) We helpen elkaar door shitty periodes heen. Juist door er over te praten, open te staan voor gesprekken en liefde door te geven wat niets kost, behalve een beetje tijd en aandacht."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Roxeanne Hazes reageert op commotie André en Bridget

Ondanks haar dappere woorden werd het Roxeanne afgelopen week allemaal een beetje teveel. Het had dan ook niet veel gescheeld of de zangeres had vorige week haar concert in Nijmegen stilgelegd. Vlak voordat ze het podium op moest kreeg ze een mental breakdown.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!