Beeld © ANP

Coen Swijnenberg over time-out: 'Het gaat niet zo lekker'

25 november 2019 16:51

Toen Coen Swijnenberg (39) aangaf dat hij een tijdje niet te horen is op de radio, kwam dat als een grote shock voor de fans van de Coen & Sander Show. De radio-dj neemt een time-out. Op Instagram vertelt hij hoe het nu met hem gaat, maar ook dat hij niet aanwezig zal zijn dit weekend tijdens het jubileumfeest van het radioprogramma.

"De batterij is leeg en mijn lijf heeft flink aan de noodrem getrokken"

"Even een bericht nu het een tijdje stil is", begint Coen zijn emotionele tekst op Instagram. "Het gaat met mij momenteel niet zo lekker. De batterij is leeg en mijn lijf heeft flink aan de noodrem getrokken. Al wil ik nog zo graag, het gaat simpelweg even niet. Ik moet dat serieus nemen en me erbij neerleggen dat het herstel tijd nodig heeft. Hoe moeilijk het ook is om nu niet radio te kunnen maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coen Swijnenberg en Jan Smit nog wel in selectie songfestival

"Deze week bestaat de Coen & Sander Show alweer 15 jaar en daar ben ik supertrots op", gaat Coen verder. "Komende zaterdag wordt dit jubileum gevierd met 7500 vrienden van de show in Eindhoven. Helaas lukt het me niet om het feestje mee te vieren, maar neem van mij aan dat het ook zonder mijn aanwezigheid een onvergetelijke avond wordt." Aanstaande zaterdag vindt het 15 Jaar Coen en Sander plaats, maar zonder Sander Lantinga's radio-wederhelft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog geen uitsluitsel over afwezigheid Coen Swijnenberg

Bovendien heeft Coen nog een bericht voor de mensen die gaan en de trouwe fans van het radioprogramma. "Voor die iedereen die gaat: maak er een prachtavond van en proost op nog vele jaren Coen & Sander Show. Voor alle luisteraars: ik kijk er naar uit om jullie weer lastig te kunnen vallen Radio 538 naast vriendje Sander."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

538-dj Coen Swijnenberg last pauze in

Elk jaar geven de twee radiopersoonlijkheden nóg een groot feest, namelijk Das Coen und Sander Fest. Bekijk de video om te zien hoe dat er afgelopen keer aan toe gaat.

Sprookjesachtig bij Das Coen und Sander Fest

02:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!