Beeld © ANP

Igone de Jongh 'heel blij' met huwelijk Thijs Römer

26 november 2019 11:32

Igone de Jongh (40) sprak gisteravond tijdens de Woman of the Year Awards voor het eerst over haar geheime bruiloft met Thijs Römer (41). "We zijn heel blij", laat de primaballerina weten aan Shownieuws.

"We zijn heel blij dat we het op deze bescheiden manier – op onze manier – hebben gedaan"

De twee hebben elkaar op 20 oktober in het geheim het jawoord gegeven. "Dat was heel erg lief met de kindjes en heel erg geheim en dat vonden we heel fijn om dat zo te doen", vertelt Igone over hun grote dag.

Hoewel ze Thijs nu officieel haar man mag noemen, voelt het voor haar niet anders dan voorheen. "Maar we wilden het graag doen, we wilden het heel graag voor de kindjes doen. Dus we zijn heel blij dat we het op deze bescheiden manier – op onze manier – hebben gedaan.”

Thijs Römer en Igone de Jongh genieten na van huwelijk

01:21
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igoné de Jongh over relatie Thijs Römer: 'Het is zó compleet'

Igone en Thijs leerden elkaar in 2016 kennen via Instagram, nadat de danseres de stoute schoenen aantrok en hem een berichtje stuurde. Zowel Thijs als Igone hebben kinderen uit eerdere relaties. Zo is de 40-jarige moeder van Hugo van negen en heeft Thijs samen met zijn ex Katja Schuurman een negen-jarig dochtertje, Sammie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!