Beeld © ANP

Maxime Meiland heeft twijfels over tweede kindje

27 november 2019 13:45

In Chateau Meiland konden we de bijzondere reis van dochter Maxime (23) volgen, die dolgraag een broertje of zusje wil voor haar dochtertje Claire. Maar in het tijdschrift van Wendy van Dijk (48) laat de blondine nu weten niet meer 100% achter haar keuze te staan.

"Een zwangerschap en een bevalling is negen maanden bikkelen"

Het was in het laatste seizoen van Chateau Meiland de grootste wens van Maxime: een tweede kindje. Omdat ze momenteel geen partner heeft, besloot ze het heft in eigen handen te nemen en het zelf te regelen met een spermadonor. In de realityserie van de familie Meiland zagen we al de eerste pogingen, maar helaas is ze tot de dag van vandaag nog altijd niet zwanger.

In het blad vertelt Martien dat ze wel even als gezin twijfelden om dit allemaal op camera vast te leggen. "Maxime heeft er zelf heel lang over nagedacht. Ze kon het zo goed onder woorden brengen en het is wel reality-tv. En het is een bijzonder iets", vertelt hij nu.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Martien Meiland: 'Ik wil niet op tv om bekend te zijn'

Spijt van de keuze hebben ze niet, maar inmiddels heeft Maxime wel zo haar vraagtekens bij of ze wel een tweede kindje wil. "Een zwangerschap en een bevalling is negen maanden bikkelen. Niet leuk. Maar ik denk aan de andere kant ook weer: negen maanden, wat is dat nou. En dan heeft zij wel iemand om altijd leuk mee te spelen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Voor bij het kerstdiner: de wijn van familie Meiland

Het hele interview lees je in de nieuwste editie van Wendy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!