Beeld © ANP

John Ewbank zet jarige dochter in het zonnetje

27 november 2019 13:44

Het is feest bij de Ewbankjes! Het is de vijftiende verjaardag van Johns dochtertje Day. De 50-jarige songwriter zet zijn 'kleine' meid daarom in het zonnetje op Instagram.

"Heerlijke, zelfverzekerde, humorvolle, lichte, lieve, gewiekste rotpuber ben je"

De familie Ewbank heeft weer wat te vieren vandaag: dochter Day blaast maar liefst 15 kaarsjes uit. En papa John wil dat vieren met al zijn volgers. "15 jaar! Wat staat de tijd je goed, Day", waarmee hij refereert aan zijn hitsingle Dochters met Marco Borsato. "Heerlijke, zelfverzekerde, humorvolle, lichte, lieve, gewiekste rotpuber ben je. Love you", eindigt hij zijn verjaardagsbericht aan zijn kind. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Weekers en John Ewbank meer als broer en zus door het leven

Day kan overigens ook rekenen op vele felicitaties van de beroemde vrienden van haar vader. Zo wensen Bas Smit, Danny Froger, Kaj Gorgels, Badr Hari en Nicolette van Dam de blondine een fijne verjaardag. Daarnaast deelt ze ook op haar eigen Instagram een bericht over haar grote dag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Weekers vertelt hoe zij en John Ewbank samen kwamen

Johns kleine meid mag inmiddels dan 15 zijn, de halfzus van de songwriter moet nog even wachten tot dat grote moment. Jennifer heeft namelijk een dochtertje en kreeg afgelopen jaar een zoontje. Bekijk de video hieronder over haar tweede zwangerschap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!