Beeld © ANP

Donny Roelvink springt in de bres voor vriendinnetje

27 november 2019 14:33

Donny Roelvink (21) heeft het gehad met alle kritiek op het uiterlijk van zijn vriendin Janice Blok. De zanger maakt korte metten met volgers die enkel negatief kunnen reageren onder zijn kiekje met zijn grote liefde.

"Wat een plastic pop"

Donny is helemaal in de wolken met Janice, maar zijn niet al zijn volgers zijn weg van haar. De brunette krijgt bakken kritiek over zich heen om haar (ogenschijnlijk cosmetische) uiterlijk en de jongste Roelvink wil er niets over horen. Toen de Jij bent anders-zanger een nieuwe foto met Janice plaatste, gingen zijn fans los en hijzelf vervolgens ook op hen. Donny haalt dan ook fel uit naar zijn volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink heeft geen Tinder nodig

"Wat een plastic pop", vindt één fan. Donny slaat keihard terug: "Gelukkig houdt ze haar broek wel aan op haar profielfoto." Ook de opmerking "Dikke botox-bom" viel niet lekker bij de Roelvink-telg. "Waarschijnlijk is 95 likes een persoonlijk record voor je. Hoop dat het je wat zelfverzekerder maakt", viel hij zijn volger aan. Gelukkig zijn er niet alleen negatieve reacties, een aantal fans zijn vooral heel blij dat Donny zijn geluk heeft gevonden bij Janice. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink vertelt over zijn nieuwe vriendin

Donny focust zich niet alleen op zijn nieuwe vriendin, maar vooral ook op zijn muziekcarrière. Onlangs vertelde hij er nog over aan RTL Boulevard, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!