Beeld © ANP

Tegenvaller voor Thomas Berge: bedrijf failliet verklaard

27 november 2019 18:17

Een droevige dag voor Thomas Berge (29). Thomas Music BV, het bedrijf van de zanger, is vandaag failliet verklaar door de rechtbank van Almelo.

"De groot geplande activiteiten rondom Thomas als artiest gaan onverminderd door"

Thomas Music BV is niet meer. De persoonlijke financiële holding van Thomas is failliet verklaard in de rechtbank, zo bevestigt woordvoerder van de zanger. De Expeditie Robinson-kandidaat zette het bedrijf in 2007 op, maar moet nu dus afscheid nemen. Hiernaast heeft hij ook het bedrijf TCB Music, dat hij oprichtte in 2014. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge over naaktlopen tijdens Expeditie Robinson

Het moet een roerige tijd zijn voor Thomas, wiens echte naam Chiel Thomas Ottink is. De zanger werd uit Expeditie Robinson geknikkerd, zette een punt achter zijn relatie met Cassidy Hoeks en heeft nu dus afscheid moeten nemen van zijn bedrijf.

"Via de media heeft ons het bericht bereikt dat een besloten vennootschap van Thomas Berge failliet is verklaard vandaag. In dit bedrijf zijn géén activiteiten ondergebracht die rechtstreeks verband houden met Thomas als zanger", laat Thomas weten aan RTL Boulevard. "Wij willen benadrukken dat de betreffende vennootschap al lang geleden op non-actief is gesteld. Wij betreuren het ten zeerste dat dit heeft kunnen. Zodra wij meer zicht hebben op deze onverwachte situatie, dan informeren wij u daar ogenblikkelijk over. De groot geplande activiteiten rondom Thomas als artiest gaan onverminderd door."

Onlangs nog vertelde Thomas' beste maatje in Expeditie Robinson over zijn avonturen op het eiland. Het was dikke mik tussen de twee, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!