Beeld © ANP

Linda de Mol na 12 jaar weer tot over haar oren verliefd

28 november 2019 09:32

Linda de Mol mag dan misschien wel 55 jaar zijn, de blondine voelt zich weer helemaal een verliefde tiener! De presentatrice is net terug van tripje naar het prachtige India en heeft daar partner Jeroen Rietbergen (48) weer helemaal ontdekt. "Ik ben gewoon weer verliefd op mijn eigen vent", vertelde ze gisteravond in Ladies Night.

"Het leuke is dat ik niet thuiskwam met een buikvirus, maar met vlinders in mijn buik"

India bezoeken stond al jaren hoog op het wensenlijstje van Linda en haar lief. En de reis was volgens de presentatrice meer dan geslaagd, onthulde ze gisteravond op de buis. Hoogtepunt van de vakantie was dat zij en Jeroen elkaar weer helemaal gevonden hebben. "Het leuke is dat ik niet thuiskwam met een buikvirus, maar met vlinders in mijn buik", vertelt ze enthousiast op de bank. "Dat is toch een hoogtepunt. We hadden het zo leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leonie ter Braak gaat uit de kleren voor Linda de Mol

Linda en Jeroen zijn al twaalf jaar gek op elkaar, maar eventjes zonder de kids bloeit de liefde weer helemaal op. "We hadden tijd om lekker te kletsen (…) En ik dacht de hele tijd: wat is ‘ie toch leuk", biecht ze op met een glimlach van oor tot oor. "We hebben elkaar helemaal gevonden in India (…) En dat is ontzettend leuk na twaalf jaar."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Oeps! Sander Lantinga bezorgt dochter Linda de Mol blauw oog

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!