Beeld © ANP

Oei! Chantal Janzen slaat een mega fashionflater

28 november 2019 14:50

Chantal Janzen is met haar 40 jaar op een leeftijd dat ze wel iets aan zichzelf wil veranderen, maar nog niet wil gaan spuiten of snijden. Daarom ondergaat de presentatrice voor haar YouTube-kanaal samen met goede vriend Leco van Zadelhoff (51) een speciale behandeling om de boel wat steviger te maken. Voordat het zover is, moet de blondine eerste de juiste kleding aan en daar had ze niet echt rekening mee gehouden...

"Is het leedvermaak? Is het ramptoerisme?”

Deze week ondergaan Chantal en Leco voor haar YouTube-format Chantal in Behandeling een LPG-behandeling, dat zorgt voor vermindering van cellulite en zorgt voor een stevigere huid. Maar voordat het apparaat zijn werk kan doen, moet Chantal eerst de juiste kleding aan. “Dat pak moet aan, is dat een must?”, probeert Chantal er nog onderuit te komen.

"Is dit voor Bobby?”, geint Leco als hij het kleine pakje uit de verpakking haalt. Ondertussen gaat Chantal helemaal stuk. Maar als ze de outfit aanheeft valt er niets meer te lachen. "Doe ik iemand nu een plezier? Is het leedvermaak? Is het ramptoerisme?”, vraagt ze uiterst serieus terwijl ze zichzelf belachelijk maakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen geeft duidelijkheid over presenteren songfestival

Leco heeft nog wel een tip voor de 40-jarige. “Moet je in het vervolg niet even een matchend setje aan?”, lacht hij haar uit. Waarop Chantal op geniale manier reageert met: "Moet jij in het vervolg niet gewoon je mond houden?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen geprezen voor prachtige speech Televizier-Ster

Even later is het de beurt aan Leco om gemarteld te worden en heeft Chantal de kans om haar BFF eens goed terug te pakken. Enthousiast zet ze het apparaat op de benen van de visagist, die daar niet van gediend is. “Ik weet zeker dat jij binnenkort met een heel korte pony loopt”, waarschuwt hij haar met een knipoog. En zo gaan ze wel nog even door. Heerlijk!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!