Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi Breijman viert 1e verjaardag Teddy op grandioze wijze

28 november 2019 15:49

Wanneer een BN'er-baby jarig is, gaat dat niemand voorbij. Bibi Breijman (28) en Waylon (39) trokken alles uit de kast om de eerste verjaardag van Teddy te vieren. En dat betekent een gigantische tent, gevuld met vrienden, een bizarre taart en oneindig veel cadeaus. Zoals we gewend zijn van de brunette heeft ze alles vastgelegd voor haar vlog.

"Het is best wel hard gegaan"

"Het is best wel hard gegaan", aldus Bibi over hoe snel haar kleine meid groot wordt. Speciaal voor de bijzondere dag hebben de ouders van Teddy een enorme tent neergezet, geïnspireerd op de Indonesische kraampjes bij Pasar Malam. En dat is behoorlijk spectaculair. "Jij zegt een tent. Maar er staat echt een extra huis", vindt één van de genodigden. Het feest gaat tot in de late uurtjes door. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman geeft bijzonder verjaardagscadeau aan dochter Teddy

Uiteindelijk blijft het gezinnetje over met een gigantisch aantal cadeaus voor de kleine Teddy. "De hele woonkamer ligt vol", klaagt Bibi grappend. Het was een emotionele eerste verjaardag voor de vlogger, die eerder op Instagram al een filmpje als eerbetoon aan haar dochtertje deelde. "Oogjes als amandeltjes, kuiltjes als je lacht. Mijn favoriete knuffeltje, je huidje voelt zo zacht. (...) Ook al groei je nog zo hard en ben je er pas net. Jij bent en blijft mijn kleine wereld voor altijd... mijn lieve kleine Ted", aldus Bibi. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman laat harten smelten met filmpje van slaperige Teddy

Het stel krijg in ieder geval geen genoeg van elkaar en hun kleine dochtertje. Om zijn vriendin te vieren heeft Waylon een nummer geschreven voor Bibi. In de video hieronder vertelt hij er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!