Beeld © ANP

Yolanthe Cabau viert haar Nederlandse roots

28 november 2019 15:52

Yolanthe Cabau (34) mag dan een internationale carrière hebben, ze is Nederland nog lang niet vergeten. Dat bewijst de brunette vandaag met een behoorlijk kittige outfit op Instagram.

"Wat heb jij toch een heerlijke uitstraling"

De 34-jarige heeft een hele schare aan fans op haar social media-kanalen en plaatst dan ook regelmatig een nieuw kiekje. Samen met zoontje Xess Xava vliegt ze van hot naar her. Daarbij maakt ze van iedere mogelijkheid gebruik om een leuke foto te maken. Al vaker heeft ze dan de kans gepakt om haar Spaanse achtergrond te laten schitteren, maar dit keer is het de beurt aan eentje met een Nederlands tintje. Gehuld in een oranje jurk schittert Yolanthe op de 'gram, waarbij ze ook nog eens een leeuwtje als omschrijving plaatst.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe trots op Xess Xava: 'Het leven is mooi'

Yolanthe's volgers zijn weg van het kiekje. "Mooie vrouw", reageert er eentje. "Je bent een mooie, sexy, sterke vrouw! Wat heb jij toch een heerlijke uitstraling. 100% gorgeous!", aldus een andere fan. "Mooi mens", "Prachtige foto" en "Sterkste, knapste, mooiste vrouw die ik ken, met haar hart op de goede plek" menen anderen. Het moge duidelijk zijn dat Yolanthe's trouwe volgelingen helemaal weg zijn van haar nieuwste plaatje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau onherkenbaar voor Halloween

Het lijkt er, helaas voor haar Nederlandse fans, wel op dat Yolanthe binnenkort de biezen pakt en zich volledig focust op haar carrière in Amerika. Bekijk de video hieronder om te zien waarom het lijkt alsof de brunette voortaan in Las Vegas zal schitteren. 

Gaat Yolanthe een carrière opbouwen in Las Vegas?

05:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!