Beeld © ANP

Julia na breuk met Dave Roelvink: ‘Raar om alleen te zijn’

28 november 2019 22:34

Julia Mekkes (27) pakt langzaamaan de draad weer op na de breuk met Dave Roelvink (25). Op haar Instagramaccount heeft de strafadvocaat enkele vragen beantwoord van haar volgers en daarin laat ze weten dat het goed met haar gaat, maar ook dat ze erg toe is aan rust.

"Ik vind het raar om alleen te zijn en niet voor iemand te hoeven zorgen"

Julia krijgt de vraag hoe het nu met haar gaat, na de break-up. “Het gaat goed!”, schrijft ze in haar story op Instagram. “Ik vind het raar om alleen te zijn en niet voor iemand te hoeven zorgen. Ik ben, maar dat weten jullie inmiddels wel, mega zorgzaam en nogal een regeltante. Ik heb het heel erg druk en dat helpt wel bij het verwerken.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Mekkes deelt eerlijk bericht over breuk Dave Roelvink

Hoewel het dus goed gaat, kijk julia erg uit naar wat rust in haar leven. “Ik merk dat ik toe ben aan wat rust en familie en vrienden te zien zonder druk van werk te voelen.” Naast liefde van de familie krijgt Julia ook genoeg hartjes en liefdevolle berichten van haar volgers. “Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar dankjewel voor jullie berichten”, besluit ze haar bericht met een hartje.

Toch is Julia niet helemaal alleen, maar heeft ze nog altijd het gezelschap van haar hondje Klaas. “Het gaat heel erg goed met Klaas. Het klinkt heel gek maar het is net een mens. Hij past zo goed op mij en is heel beschermend”, vertelt ze in een andere story.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink mist zijn ex-liefje Julia nog elke dag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!