Beeld © Getty Images

Caitlyn Jenner: 'Kylie betaalt maandelijks 400k voor beveiliging'

29 november 2019 14:01

Dat Kylie Jenner (22) nooit op haar bankrekening hoeft te kijken om te zien of ze haar boodschappen kan betalen, was allang duidelijk. Maar vader Caitlyn Jenner (70) onthult nu wel erg sappige details over het uitgavenpatroon van haar dochter. Zo zou de Jenner-telg zo'n 400 duizend dollar per maand uitgeven aan haar beveiliging.

"Het is een heel gebeuren"

Caitlyn bivakkeert momenteel op een onbewoond eiland voor het Britse programma I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! Hier doet de voormalige Olympiër zowat dagelijks een boekje open over haar kinderen en de rest van de Kardashian-familie. En dit keer is het de beurt aan haar dochter Kylie. De jongste miljardair ter wereld geeft bakken met geld uit per maand. Eén van de grootste kostenposten? Beveiliging. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner benadrukt sterke band met Caitlyn

"Ik weet dat Kylie tussen de 300 duizend en 400 duizend dollar per maand moet uitgeven aan beveiliging, omdat ze die overal waar ze naartoe gaat nodig heeft", verklaart Caitlyn. "Het is een heel gebeuren." Bovendien bevestigt ze dat de hele familie overal waar ze naartoe gaan voorzien worden van beveiligers. Maar voor de jongste Jenner hangt er dus een behoorlijk heftig prijskaartje aan. In totaal zou dat haar namelijk tussen 3.6 en 4.8 miljoen dollar per jaar kosten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner verkoopt helft van haar make-upimperium

Caitlyns mede-kandidaten vragen zich af of Kendall en Kylie het vervelend vinden dat ze altijd beveiligd moeten worden. "Het is verdrietig, maar ze zijn niet anders gewend. Ze vinden het wel leuk dat de beveiligingsmannen er bij zijn." Het overviel de overige deelnemers behoorlijk. "Waar geven ze dit aan uit?! Dan moet je wel onaantastbare mannen hebben, zoals The Terminator. Die ook nog eens je eten voor je maakt", grapte Roman Kemp over het gigantische bedrag per maand. 

Dat grapje is niet de eerste die een Kardashian of Jenner ontvangt. Onlangs was Caitlyn nog aanwezig bij The Roast, waar ze het er flink van langs kreeg. Bekijk de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!