Beeld © Getty Images

Fred van Leer woedend na operatie

29 november 2019 16:32

Fred van Leer heeft een zware week achter de rug. De stylist werd dinsdag geopereerd aan zijn schouder, waarbij twee liter pus werd verwijderd. Fans van de 42-jarige hoefden geen moment te missen van zijn ziekenhuisopname, aangezien Fred elk detail vastlegt op zijn Instagram. Maar daar is niet iedereen even blij mee...

"Deze vrouw die geen idee heeft waar ze het over heeft en over mijn rug denkt heel leuk te zijn"

De Volkskrant plaatste donderdag een column van Aaf Brandt Corstius met de kop: 'Soms kun je wel verlángen naar een mediastop van Fred van Leer'. De programmamaker is na het bericht helemaal over de rooie en deelt zijn ongenoegen - wederom - op social media. "Deze vrouw die geen idee heeft waar ze het over heeft en over mijn rug denkt heel leuk te zijn", schrijft hij furieus. "Sorry peeps maar dit is typisch een gevalletje de eeuwige twee liter pus in je schouder en geen arts die je daar aan wilt helpen... kijken of je dan nog steeds zo lollig bent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fred van Leer verlaat vrijdag het ziekenhuis

Fred is niet de enige die er zo over denk. Een handje bekende Nederlanders laat onder de post weten ontzettend met hem mee te leven en juist méér van hem te willen zien. Zo laat Everon Jackson Hooi achter: "Ik wil eigenlijk meer Fred van Leer." Ook zanger Dotan, die zelf afgelopen jaar een hoop over zich heen kreeg, laat weten achter hem te staan. "Trek je alsjeblieft  niets aan van die columns. Dit zijn mensen die geld verdienen met stukjes schrijven over anderen en vaak negatief. Weet je nog waar we het over hadden? Do it for the lovers, not the haters."

Ook Glennis Grace neemt het voor hem op: "Gooi jij er ff een Glenda’tje in hoef ik het niet te doen. Wat een mafklapper zeg. Moet zij nou?", laat ze achter met een dikke knipoog.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Operatie Fred van Leer had geen dag later moeten plaatsvinden

Stylist Fred van Leer werd vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis; hij moest onder het mes vanwege een ontsteking in zijn schouder. Hoewel de operatie goed is verlopen, was het bijna kantje boord. Aran zocht hem op na zijn operatie.

Fred van Leer zwaar geëmotioneerd na operatie

03:42

Fred moest meerdere optredens van zijn theatertournee verplaatsen. Zijn eerstvolgende optreden staat voor woensdag gepland in Hoofddorp. Die show gaat vooralsnog gewoon door. Als het aan de stylist zelf ligt, gaat hij zo snel mogelijk weer aan de slag. "Ik ga hopelijk van de week gewoon weer beginnen, want hé, de kachel moet branden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!