Beeld © ANP

Rossana Kluivert steekt vrijwilligers hart onder de riem

02 december 2019 18:11

Na een roerige periode is het voor Rossana Kluivert (47) tijd om de balans op te maken. De brunette wil op Instagram duidelijk maken dat er niets klopt van het verhaal van Opgelicht?! en wil de vrijwilligers van haar foundation Dog Rescue Center aanmoedigen om hun werk voort te zetten.

"Ik beloof plechtig dat ik er alles aan ga doen om de grove onjuistheden te bestrijden"

"Lieve vrijwilligers, en nee niet enkele, maar veertig actieve strijders in twee landen", begint Rossana haar bericht. "Ik beloof plechtig dat ik er, ondanks dat ik deze energie zoveel beter kan besteden, alles aan ga doen om de grove onjuistheden te bestrijden. Jullie hebben mijn hand het laatste jaar vastgehouden in moeilijke tijden voor ons allemaal, met ontzettend veel tegenwerking en heftige momenten. Nooit hebben jullie je hoofd laten hangen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert wenst liefje Patrick fijne verjaardag

"Nu hebben wij de verantwoordelijkheid voor het asiel", gaat Rossana verder. "Ik vind het nogal wat dat we met een oude ambulance (...) heel veel dieren hebben geholpen. We hebben meer dan 40.000 euro uitgegeven bij de dierenartsen in een jaar. Dat betekent dat we ongelooflijk veel honden hebben kunnen bijstaan - geen tientallen, maar honderden. Ik heb het aan twee officiële andere stichtingen gevraagd op Curaçao en zij waren het roerend met mij eens."

View this post on Instagram

Lieve vrijwilligers, en nee niet enkele, maar veertig actieve strijders in twee landen. Ik beloof plechtig dat ik er, ondanks dat ik deze energie zoveel beter kan besteden, alles aan ga doen om de grove onjuistheden te bestrijden. Jullie hebben mijn hand het laatste jaar vastgehouden in moeilijke tijden voor ons allemaal, met ontzettend veel tegenwerking en heftige momenten. Nooit hebben jullie je hoofd laten hangen. Nu hebben wij de verantwoordelijkheid voor het asiel. Ik vind het nogal wat dat we met een oude ambulance - met inzet van Kaylee, Adilee, Dirry, Mario en veel meer vrijwilligers - heel veel dieren hebben geholpen. We hebben meer dan 40.000 euro uitgegeven bij de dierenartsen in een jaar. Dat betekent dat we ongelooflijk veel honden hebben kunnen bijstaan - geen tientallen, maar honderden. Ik heb het aan twee officiële andere stichtingen gevraagd op Curaçao en zij waren het roerend met mij eens. Ook hebben we met lieve @trashpuppies.nl een enorme prestatie neergezet door meer dan 60 honden in twee weken te steriliseren. Ontzettend veel honden hebben we een baasje kunnen geven in Nederland. Ik doe dit werk privé in meerdere landen, maar met jullie zijn we op Curaçao een stichting begonnen. We zijn pas 14 maanden bezig en we hebben nu een enorme taak met het asiel. Hou alsjeblieft vol! Deze beelden tonen slechts een deel van de dieren en van alle mensen die dag en nacht klaarstaan ❤

A post shared by Rossana Kluivert (@rossanakluivert) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert vraagt om hulp na inbraak

"Ontzettend veel honden hebben we een baasje kunnen geven in Nederland", aldus Rossana. "Ik doe dit werk privé in meerdere landen, maar met jullie zijn we op Curaçao een stichting begonnen. We zijn pas 14 maanden bezig en we hebben nu een enorme taak met het asiel. Hou alsjeblieft vol! Deze beelden tonen slechts een deel van de dieren en van alle mensen die dag en nacht klaarstaan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patrick en Rossana Kluivert verkopen villa in Laren

Het staat sterk in contrast met de aantijgingen van het programma Opgelicht?! Onlangs was Rossana aanwezig bij RTL Boulevard om haar kant van het verhaal te doen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!